Big data

Inforisk is bij uitstek uw consultancy partner op het gebied van Big Data. Met nieuwe technologieën zijn onze interim BI-consultants in staat om Big Data te ontsluiten en in te passen in uw bestaande Business Intelligence omgevingen. Op deze manier worden grote, complexe databronnen omgezet in waardevolle informatie, kennis en inzicht. Hierdoor kunt u betere besluiten nemen en meer rendement behalen.

Big data analytics

Vertaalslag

Door nieuwe technologische ontwikkelingen zijn de mogelijkheden voor organisaties om data te verzamelen en op te slaan ongekend. Het liefst wil men zo veel mogelijk verzamelen in de hoop iets relevants en bruikbaars tegen te komen. Uit onderzoeken blijkt echter dat het overgrote deel van alle verzamelde data onbenut blijft. Alsmaar meer verzamelen en opslaan leidt niet automatisch tot meer voordeel. Het gaat ook om de vertaalslag van data naar nuttige en bruikbare informatie. Bij die vertaalslag kunnen onze interim consultants ondersteuning bieden. Zij helpen u data om te zetten in informatie, kennis en inzicht en daarmee een voorsprong op te bouwen op uw concurrenten. Daarbij blijven uw doelstellingen en ambities centraal staan.

Architectuur

Onze interim consultants zetten voor u een Big Data architectuur neer die past in uw huidige datawarehouse omgeving. U hoeft dus uw huidige datawarehouse niet te vervangen. Integendeel, de Big Data oplossing is een waardevolle aanvulling op uw huidige omgeving. Deze oplossing wordt 'Agile' geïmplementeerd.

Wat kan Inforisk voor u betekenen?

Heeft u interim ondersteuning op het gebied van Big Data? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij bellen u graag terug.